Agentie web design

Effective IT Solutions este o agenție de web design din Bucuresti care oferă servicii de web design și marketing online la standarde înalte!

Agentie web design Bucuresti

Construim totul cu o arhitectură intuitivă care ghidează utilizatorul prin fluxul de acțiuni pe care doriți să le urmeze și vă punem la dispozitie mai mult decat un design de front-end generos.Site-ul dumneavoastră trebuie să fie proiectat inteligent pentru a rămâne în concordanță cu brand-ul și să reprezinte afacerea dumneavostră într-un mod profesionist.

  • Concepem design-uri unice și oferim o structură 100% responsive.
  • Web Design conceput special pentru a-ți crește afacerea.
  • Agentie Web Design Bucuresti te ajută să te impui în acest mediu și să le oferi clienților o experiență plăcută.

Procesul de realizare

Procesul de realizare al unui website este unul complex,care trebuie sa respecte anumite reguli pentru a putea obtine in final un produs profesionist, complex si actual.

https://www.high-endrolex.com/45

Consultanță

Serviciul de consultanta web se adreseaza atat celor care vor sa-si deschida o afacere online dar si celor care vor sa-si imbunatateasca strategia.Oferim serviciul de Consultanta Web in mod Gratuit pentru toti clientii nostri.

Next Process

Design & Development

Având toate detaliile bine stabilite, designer-ul de proiect își intră în rol. Acesta schițează 4 concepte diferite pentru site-ul web. Împreună cu echipa, aleg cel mai bun concept și continuă cu crearea wireframe-ului.Având design-ul aprobat atât de echipa cât și de client, este momentul ca site-ul să devină funcțional și pregătit pentru a fi afișat în browsere, pe orice dispozitiv.

Next Process

Lansare site

în acest moment site-ul web este finalizat, rămănând să fie publicat pe internet pentru a putea fi accesat de către utilizatori.Sunt necesare un host, pe care să fie încărcate fișierele site-ului și un domeniu web bine ales, care să faciliteze accesul.

Next Process