Creare realizare Magazin Online Prestashop

Magazin Online Prestashop

Pachetul pe platforma Prestashop reprezinta un echilibru intre pachetul standard si cel premium avand un panou de administrare usor de folosit, procesand mii de produse. Este recomandat atat pentru startup-uri cat si  pentru cei cu experienta in mediul online.Este un pachet complet, de calitate superioara, care va ofera maximum posibil in platforma Prestashop. Dezvoltam un magazin personalizat, cu un impact vizual captivant ce va ajuta sa va mariti vanzarile in mediul online.

  • Concepem design-uri unice și oferim o structură 100% responsive.
  • Web Design conceput special pentru a-ți crește afacerea.
  • Agentie Web Design Bucuresti te ajută să te impui în acest mediu și să le oferi clienților o experiență plăcută.

Procesul de realizare

Procesul de realizare al unui website este unul complex,care trebuie sa respecte anumite reguli pentru a putea obtine in final un produs profesionist, complex si actual.

Consultanță

Serviciul de consultanta web se adreseaza atat celor care vor sa-si deschida o afacere online dar si celor care vor sa-si imbunatateasca strategia.Oferim serviciul de Consultanta Web in mod Gratuit pentru toti clientii nostri.

Next Process

Design & Development

Având toate detaliile bine stabilite, designer-ul de proiect își intră în rol. Acesta schițează 4 concepte diferite pentru site-ul web. Împreună cu echipa, aleg cel mai bun concept și continuă cu crearea wireframe-ului.Având design-ul aprobat atât de echipa cât și de client, este momentul ca site-ul să devină funcțional și pregătit pentru a fi afișat în browsere, pe orice dispozitiv.

Next Process

Lansare site

în acest moment site-ul web este finalizat, rămănând să fie publicat pe internet pentru a putea fi accesat de către utilizatori.Sunt necesare un host, pe care să fie încărcate fișierele site-ului și un domeniu web bine ales, care să faciliteze accesul.

Next Process