Realizare Logo Design

Logoul este interfata fiecarui brand, prima impresie, deci designul lui este extrem de important.

Creare logo design firma

Effective IT Solutions este o firma de web design si grafica din Bucuresti, Romania.Logo-ul reprezinta pentru o firma “prima impresie” , este identitatea vizuala care va aparea atat pe documentele firmei (carti de vizita,foi cu antet,cataloage de prezentare etc) cat si pe stampila si pe materiale promotionale destinate oricarei campanii publicitare.

  • 95% dintre logourile brandurilor de top din lume conțin una sau două culori
  • 41% din branduri folosesc tipuri stilizate de logo
  • 93% sunt suficient de simple să poată fi recunoscute chiar și la dimensiuni mici

Logo design, etapele in procesul de creatie

Prin serviciile de creare logo acceptam provocarea de a te ajuta sa gasesti designul potrivit.

Cercetare

De multe ori parerea clientului nu este suficienta, astfel ca in aceasta etapa se realizeaza si o cercetare si o analiza a concurentei, inclusiv a logo-urilor folosite de companiile concurente.Acest lucru este vital pentru a ne asigura ca logo-ul pe care urmeaza sa-l creem va fi diferit de cele ale concurentilor si ca va fi un punct de referinta.

Next Process

Schite creare logo

Urmatorul pas al proiectului este dezvoltarea conceptului. Schitele preliminare au un rol important in proiectarea unui logo eficient.De fiecare data aceasta este etapa la care petrecem cel mai mult timp spre deosebire de oricare alta etapa a procesului de creare logo.

Next Process

Vectorizare

Managerul de proiect impreuna cu echipa sa, selecteaza atent cele mai bune concepte, pe care designerii le vor vectoriza in programe speciale ca Adobe Illustrator sau CorelDraw.Conceptele alese si vectorizate vor fi transpuse in prezentari mockup. Aceste prezentari au rolul de a sublinia identitatea fiecarui concept de logo, pentru a usura alegerea clientului.

Next Process

Culori

Logo-urile se livreaza in format vectorial in ideea de a putea fi scalate la orice dimensiune, taiate din diferite materiale sau trecute prin procese de separare de culori.Intelegerea psihologiei culorilor e esentiala in crearea unui logo design bun. Cu ajutorul culorilor adaugam mai mult sens in grafica, de la impulsuri primitive bazate pe evolutia a milioane de ani, la asocieri complexe pe care am invatat sa ni le asumam.

Next Process

Aprobare

Odata ce clientul este fericit si multumit de logo-ul rezultat, noua nu ne mai ramane decat sa-i trimiem fisierele finale in format AI, EPS, CDR, EPS, JPG, PNG si TIFF.Unii clienti pot avea nevoie si de o versiune alb-negru simplificata a logo-ului, iar anticiparea acestei nevoi poate fi avantajoasa, prevenind nevoia de corectii si revizuiri in viitor.

Next Process